Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kiaulienos mentė
Aktualu
„Steak Supply“ Kaune pristatęs Liutauras Čeprackas: „Japonijoje už mėsą gali sumokėti ir 850 eurų“
Aktualu
Joninių patiekalai – iš grilio meistrų rankų: sotūs kepsniai, paršeliai ir greiti desertai
Aktualu
Virtuvės gudrybės, kad mėsa būtų sultinga ir minkšta
Aktualu
Grilio patarimai: kokie ingredientai minkština mėsą?
Aktualu
Kaip taisyklingai kepti ant grotelių ir iešmų? Kuriuo atveju kokią mėsą kepti?
Aktualu
Skaniausi marinatai mėsos kepsniams
Aktualu
Savaitgalio meniu: kepsniai ant grotelių