NaujienosŽurnalas ŽmonėsŽurnalas Legendos
PrisijungtiPrenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Komentarai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
  • Žurnalas LEGENDOS
  • Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Susisiekti su redakcija
  • Prenumerata.lt
15min.lt
Žmonės.lt

Keksas

Gyvenimo būdas

Kotryna Stankuvė dalijasi citrininio kekso receptu Velykoms: „Pavasario šventei renkuosi gaivumą“

Aktualu

Artėjant Šv. Kalėdoms – Alfo Ivanausko šventinis keksas, kuris pavyks iš pirmo karto

Aktualu

Desertai Kalėdų stalui: pudingai, keksiukai, pyragaičiai. Receptai

Aktualu

Karšto vyno ir imbierinių skanėstų receptai

Aktualu

Mėgstate kepti keksus ar tortus? Išvenkite dažniausių klaidų

Aktualu

Kalėdų skonis: pudingai, pyragai, keksai

Aktualu

Keksiukų istorija: kaip jie atsirado ir kodėl buvo pavadinti „cupcake“. Rasite receptų!

Aktualu

Sunaudok maisto likučius: 3 patiekalai iš bulvių, ryžių ir makaronų

Aktualu

Skonių eksperimentai: šokoladiniai keksiukai su burokėliais

Aktualu

Kaip pasigaminti glajų kepiniams?

Aktualu

Velykinis itališkas keksas – kolomba

Aktualu

Savaitgalio desertui – gardūs bananiniai keksiukai

Aktualu

Kulinarinės gudrybės: kaip iškepti tobulą keksą

Aktualu

Didysis Velykų valgiaraštis

Aktualu

3 šventinės keksiukų dekoravimo idėjos

Aktualu

Smagiai sekmadienio popietei – kepkime keksiukus

  • Kontaktai
  • Rašykite redakcijai
  • Žmonės.lt prenumerata
  • Naudojimosi taisyklės
  • Privatumo politika
  • Žurnalų prenumerata
Žmonės
  • Sekite mus
Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „15min“. Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB „15min“ sutikimą.