Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Nida Degutienė
Virtuvė
Nida Degutienė pateko ten, kur retam pavyksta – apie sušių paslaptis ir stebuklingą japonišką fermentą
Kelionės
Knygą apie Australijos virtuvę išleidusi Nida Degutienė: „Sudėjau tai, ką ten pati pamačiau ir paragavau”
Nida Degutienė Australijoje
Virtuvė
Australijoje gyvenanti maisto tinklaraštininkė Nida Degutienė: „Velykos čia – rudens šventė!“
Gyvenimo būdas
N.Degutienė – apie Kalėdas ir Naujuosius Australijoje: visą mėnesį švenčianti šalis ir ypatingas receptas
Gyvenimo būdas
Į Australiją su vyru diplomatu išsikrausčiusi Nida Degutienė: „Juokauju, kad šią šalį sau išsvajojau“
Aktualu
Žinomi žmonės leidosi į improvizuotą kelionę po Šri Lanką
Kultūra
2017-ųjų tendencijos: nuo mados iki kultūros (I)
Aktualu
Garsios maisto tinklaraštininkės priėmė Julijos Janus iššūkį – sukurti patiekalą, derantį prie šilkinės suknelės. Receptai
Aktualu
Nidos Degutienės knygos pristatyme Kaune svečiai vaišinosi 55 kg tunu iš Indijos vandenyno gelmių
Aktualu
„Kino pavasaris“ – tinkama proga atrasti pasaulio skonius. N.Degutienės žuvies receptas
Aktualu
Nida Degutienė: „Net neįsivaizdavau, kad žydų virtuvė turi tiek sąsajų su lietuviška“