Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Patarimai šeimininkėms
Aktualu
Kaip išsirinkti aukštos kokybės vandenį prekybos vietose?
Aktualu
Kas gi tas arbatinis grybas?
Aktualu
(Ne)pagiriamasis žodis žuviai
Aktualu
Produktai, kurių nederėtų laikyti šaldytuve
Aktualu
Rūkyta druska – kas tai?
Aktualu
Sukamės iš padėties: 10 virtuvės gudrybių šeimininkėms
Aktualu
Pavasario skonis: kaip iškepti sultingą mėsos kepsnį ant grotelių?
Aktualu
Kai lieka kiaušinių trynių ar baltymų: ką daryti ir kaip laikyti?
Aktualu
13 netikėtų idėjų, kaip panaudoti svogūnus buityje
Aktualu
Kiek tiksliai laiko reikia virti daržoves?
Aktualu
Gydytoja dietologė: kokį aliejų rinktis gaminant maistą?
Aktualu
Kokius patiekalus gardinti aitriosiomis paprikomis?
Aktualu
Kaip iškepti sveikesnius blynus?
Aktualu
Šeimininkių burtai: kuo pakeisti retesnius ingredientus
Aktualu
Prieskonių sąrašas skirtingiems patiekalams. Kas su kuo dera?
Aktualu
Kaip išvirti kiaušinius, kad lukštas liktų sveikas?
Aktualu
Kaip paruošti viščiukų sparnelius, kad būtų traškūs?
Aktualu
Virtuvės gudrybės: jei liko baltos duonos
Aktualu
Kaip tinkamai naudoti daržoves ir vaisius
Aktualu
Ideali temperatūra įvairiems produktams
Aktualu
Kaip elgtis prie vaišių stalo
Aktualu
Virtuvės šefo patarimai, kaip skaniai kepti šventėms
Aktualu
Kaip išsirinkti kokybišką silkę?
Aktualu
Tviskantys indai. 7 veiksmingos gudrybės
Aktualu
Puošnūs sausainėliai. Semiamės idėjų!
Aktualu
Kaip greitai ir veiksmingai pagaląsti peilį?
Aktualu
Pačių skaniausių kotletų paslaptis
Aktualu
Kodėl verta sudaryti savaitės valgiaraštį
Aktualu
„Galinta“ smaguriams ir sveiko maisto mėgėjams pateikė penkių skonių grikių košę
Aktualu
Kodėl nepatariama virinti vandens dukart?
Daugiau