Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Vasaros virtuvė 2014
Aktualu
Madingieji kokteiliai – iš lietuviškų gėrybių
Aktualu
Rudens pasiūlymas – patiekalai su grybais
Aktualu
Gardusis Žolinių valgiaraštis: mėgaukimės gaiviais patiekalais
Aktualu
Kaip neapsinuodyti maistu per karščius?
Aktualu
Ar dėl lieknesnės figūros valgytumėte šinšilą?
Aktualu
Šaltas liežuvis: 20 gardžiausių ledų receptų
Aktualu
Vaisių ir uogų kokteiliai: ką privalote išbandyti?
Aktualu
Lengvi savaitgalio pietūs – per 15 minučių
Aktualu
Agurkai – ne tik salotoms: pakeis kavą ir batų šepetį?
Aktualu
Išradingas vasaros valgiaraštis: nuo sriubos iki kavos
Aktualu
Socialinė akcija „Draugų uogienė – dalinkis“ su Beata Nicholson tęsia žygį per Lietuvą
Aktualu
Dieta širdžiai ir kraujagyslėms stiprinti
Aktualu
Superuogos: naudingosios vyšnių savybės, kurių dar nežinojote
Aktualu
Originalūs būdai, kaip greitai užraugti agurkus
Aktualu
Sveikos mitybos ABC: maisto produktai, turintys daugiausia mineralinių medžiagų ir vitaminų
Aktualu
Atsigaivinkite! Šaltų sriubų rinkinys
Aktualu
Karštai vasaros popietei: 3 gaiviųjų gėrimų receptai
Aktualu
Vasarą – į stiklainius: gardžiausių uogienių ir džemų receptai
Aktualu
Savaitgalio lėkštėje – sotūs ir gausūs angliški pusryčiai
Aktualu
Naujas skonis: 3 gardūs patiekalai iš ryžių miltų
Aktualu
5 didžiausios klaidos, kurias padarote užšaldydami produktus
Aktualu
Skanauk: 3 gardūs patiekalai iš grikių miltų
Aktualu
9 priežastys, dėl kurių verta pamėgti citrinas
Aktualu
Lengvi pietūs: 2 receptai su žuvimi