Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Grietinėlė
Gyvenimo būdas
Ko reikia tobulam desertui? Maža paslaptis, kuri daro stebuklus
Aktualu
Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle
Aktualu
Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams
Aktualu
Bulvių, moliūgų ir rūkytos mocarelos apkepas
Aktualu
Sūrio desertas su uogomis
Aktualu
Turkiški gardėsiai su baltuoju šokoladu
Aktualu
Pavasarinė morkų sriuba su riešutais
Aktualu
Gaminu kūrybingai #14: Lazanija su vištiena
Aktualu
Gaminu kūrybingai #13: Lašiša su padažu
Aktualu
Vasaros belaukiant: uogų ir maskarponės desertas per 15 minučių
Aktualu
Moliūgų desertas. Tik 3 ingredientai!
Aktualu
Pasaulio skoniai: angliški persikų pyragėliai
Aktualu
Kaip gražiai patiekti tiramisu
Aktualu
Parfė – tobulas vasaros desertas
Aktualu
3 šventinės keksiukų dekoravimo idėjos
Aktualu
Receptas: midijos grietinėlės ir vyno padaže su morkomis ir salierais
Aktualu
Kuo įdaryti ir pertepti pyragaičius
Aktualu
Kulinarijos pamokėlė: ruošiame „Panna cotta“
Aktualu
Kulinarijos pamokėlė: gaminame Pavlovos tortą
Aktualu
Trintos sriubos. Paprasta ir gardu!