Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Pasaulio skoniai
Aktualu
SKONIŲ GIDAS (IV): restoranai į jūsų namus
Aktualu
„Panzanella“ – vasara dvelkiančios salotos su balta duona
Aktualu
„Affogato“ – kavoje paskandinti ledai
Aktualu
Kokybiška „pasta“ – geriausias energijos šaltinis
Aktualu
Pasaulio virtuvė: morenginis tortas su braškėmis „Mostachon“ (Meksika)
Aktualu
Pasaulio virtuvė: „Panini“ (Italija)
Aktualu
Karpačas kitaip: variacijos virtuvėje
Aktualu
Gardaus picos pado paslaptis – kokybiški miltai
Aktualu
Sakuros virtuvėje: gerk, valgyk, konservuok!
Aktualu
Smaližiauk: pyragėliai puodelyje – per 2 minutes!
Aktualu
Kokios picos populiariausios pasaulyje?
Aktualu
Pasaulio virtuvė: makaronai su sūriu (JAV)
Aktualu
Susipažinkite – gurmaniškoji dorada. 2 receptai
Aktualu
Aitrioji paprika – sveikatai, grožiui ir libido
Aktualu
Pasaulio virtuvė: havajietiškas ananasų pyragas
Aktualu
Pasaulio virtuvė: „crêpes“ (Prancūzija)
Aktualu
Spalvingieji sausainėliai – iš migdolų ar kokosų?
Aktualu
Pietūs: „pigiau ir sočiau“ ar „įdomiau ir sveikiau“?
Aktualu
Spurgytės iš viso pasaulio. Kurios skaniausios?
Aktualu
Arbata – vienas madingiausių šių metų skonių
Aktualu
Maistas gurmanams tiesiog gatvėje?
Aktualu
Kas šiemet bus madinga virtuvėje?
Aktualu
Maisto kokybės specialisto požiūris: valgysime žemę ir vabzdžius?
Aktualu
Baltosios mišrainės variacijos. Kuri skaniausia?
Aktualu
Verta žinoti: pipirų rūšys
Aktualu
Šampaną… valgysime?
Aktualu
Sraigės – gurmaniškas afrodiziakas Naujųjų metų sutikimui
Aktualu
Minime Keksiukų dieną: kepame ir skanaujame
Aktualu
Keistas maistas, arba netikėti deriniai
Aktualu
Pasaulio skoniai: „empanados“ su vištiena ir špinatais
Daugiau