Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Duona
Gyvenimo būdas
Plečiame kulinarinį akiratį: D.Praspaliausko fokačija ir duona su burokėliais – ant mūsų stalo
Gyvenimo būdas
Madingos sostinės kepyklos įkūrėja Barbora: „Jei kepinių valgai saikingai, jie niekada nepakenks“
Gyvenimo būdas
Kokią duoną valgysime rytoj? Lietuvių skonis per pandemiją pakito
Aktualu
Po Velykų liko duonos? 10 sumanių ir netikėtų būdų, kaip ją panaudoti
Aktualu
Menininkė Jolita Vaitkutė ant sumuštinio atkūrė savo vestuvių nuotrauką
Aktualu
Deivydas Praspaliauskas dalijasi duonos, keičiančios gyvenimą, receptu
Gyvenimo būdas
Vaida Kurpienė neigia mitą, kad visagrūdė duona – savaime sveika: 3 patarimai, kaip pasirinkti teisingai
Aktualu
Mitybos specialistė Rūta Beišytė-Aminova neigia mitą, neva mielės – kenksmingas duonos ingredientas
Aktualu
Mitybos specialistė Vaida Kurpienė neigia mitus: norintiems sulieknėti valgyti duoną galima
Aktualu
Mitybos specialistė paaiškino, kodėl sportuojant būtina valgyti duoną
Gyvenimo būdas
Ekspertas pataria: kaip išsaugoti duonos šviežumą ir drėgnumą?
Aktualu
Gardūs sumuštiniai su avokadų užtepėle
Kultūra
Etnologė: duona ant švenčių stalo – būdas atsiprašyti ir susivienyti
Aktualu
Idėjos pusryčių skrebučiams su avokadu
Aktualu
Profesorius: valgant duoną galima numesti svorio
Aktualu
Gardūs saldėsiai su riešutais
Aktualu
Tegul namai pakvimpa duona
Aktualu
Kepti sūriai su graikiniais riešutais ir karamele
Aktualu
Su kukurūzais
Aktualu
„Labneh“ sūrio kiaušiniai su prieskoniais ir traškia duona
Aktualu
6 populiariausi mitai apie duoną: valgyti ar vengti
Gyvenimo būdas
Valgyti ar vengti? Populiariausi mitai apie duoną
Aktualu
Ką daryti su likusiais velykiniais kiaušiniais: 3 idėjos
Aktualu
Itališkos duonelės vaizdo receptas
Aktualu
Duonos diena: garsios moterys dalijasi savo receptais
Aktualu
Duonos magija
Aktualu
Migdolų miltų duona – be glitimo, bet su gausybe baltymų. Receptas
Aktualu
Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio
Aktualu
Kaip laikyti duoną, kad ji kuo ilgiau išliktų šviežia
Aktualu
Pusryčiai: ką patartina valgyti, o ko – ne
Daugiau