Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Prieskoniai
Prieskoniais praturtinti garnyrai: apstulbins ir skoniu, ir aromatu
Prestižinio Italijos ūkio atstovai savo produkciją pristatė vilniečiams
Kulinarijos meistrų patarimai: kuo pakeisti druską ir pipirus?
Krabų lazdelių traškučiai
Idėjos pusryčių skrebučiams su avokadu
5 moterų sveikatai ir grožiui svarbūs prieskoniai
Keletas prieskonių, kuriuos vertėtų reguliariai įtraukti į savo mitybą
Neįprasti ledukų formelių panaudojimo būdai
Vištų blauzdelės – kasdienai ir šventei
„Labneh“ sūrio kiaušiniai su prieskoniais ir traškia duona
Metas į savo virtuvę grąžinti subalansuotą, lengvą ir sveiką maistą
Indiški patiekalai – šventė pilvui, akims ir nosiai
5 idėjos pikantiškiems pusryčiams
Pavasariniai skrebučiai su gvakamole, lašiša ir ridikėliais
Daržas ant palangės
BLT salotos su vištiena ir avokadu
Falafeliai su moliūgais ir feta
Kol šalta, sveikatos semkitės iš šildančių prieskonių!
Gaminu kūrybingai #15: Marselio žuvienė
Gaminu kūrybingai #14: Lazanija su vištiena
Gydantys prieskoniai – jie gali kur kas daugiau nei manote
Virtuvės triukas: prieskonines žoleles išlaikysite šviežias visus metus
20 produktų, kurie greitina medžiagų apykaitą ir degina riebalus
Jei į daržą – tik savaitgaliais: kokias daržoves sodinti geriausia?
Patyrusio daržininko patarimai, kaip daiginti ir nuolat turėti šviežių daržovių
Aistringas Valentinas: 7 prieskoniai afrodiziakai
Maisto produktai: kurie mus gali atvėsinti, o kurie – ir sušildyti?
Pasišildykime: patiekalai, pagardinti kariu
Specialisto komentaras: kaip keisti valgymo įpročius šaltuoju sezonu
Kosmetiniai ledukai: atgaiva odai ir jaunystės puoselėjimas
Daugiau