Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Prieskoniai
Gyvenimo būdas
Kulinarinės prieskonių vingrybės: gaminkime ekologiškai ir tvariai
Gyvenimo būdas
Justinas studijavo kompiuterių inžineriją, o tapęs šefu vaišino net Nobelio premijos laureatą
Aktualu
Prieskoniais praturtinti garnyrai: apstulbins ir skoniu, ir aromatu
Aktualu
Prestižinio Italijos ūkio atstovai savo produkciją pristatė vilniečiams
Gyvenimo būdas
Kulinarijos meistrų patarimai: kuo pakeisti druską ir pipirus?
Aktualu
Krabų lazdelių traškučiai
Aktualu
Idėjos pusryčių skrebučiams su avokadu
Aktualu
5 moterų sveikatai ir grožiui svarbūs prieskoniai
Aktualu
Keletas prieskonių, kuriuos vertėtų reguliariai įtraukti į savo mitybą
Aktualu
Neįprasti ledukų formelių panaudojimo būdai
Aktualu
Vištų blauzdelės – kasdienai ir šventei
Aktualu
„Labneh“ sūrio kiaušiniai su prieskoniais ir traškia duona
Aktualu
Metas į savo virtuvę grąžinti subalansuotą, lengvą ir sveiką maistą
Aktualu
Indiški patiekalai – šventė pilvui, akims ir nosiai
Aktualu
5 idėjos pikantiškiems pusryčiams
Aktualu
Pavasariniai skrebučiai su gvakamole, lašiša ir ridikėliais
Aktualu
Daržas ant palangės
Aktualu
BLT salotos su vištiena ir avokadu
Aktualu
Falafeliai su moliūgais ir feta
Aktualu
Kol šalta, sveikatos semkitės iš šildančių prieskonių!
Aktualu
Gaminu kūrybingai #15: Marselio žuvienė
Aktualu
Gaminu kūrybingai #14: Lazanija su vištiena
Aktualu
Gydantys prieskoniai – jie gali kur kas daugiau nei manote
Aktualu
Virtuvės triukas: prieskonines žoleles išlaikysite šviežias visus metus
Aktualu
20 produktų, kurie greitina medžiagų apykaitą ir degina riebalus
Aktualu
Jei į daržą – tik savaitgaliais: kokias daržoves sodinti geriausia?
Aktualu
Patyrusio daržininko patarimai, kaip daiginti ir nuolat turėti šviežių daržovių
Aktualu
Aistringas Valentinas: 7 prieskoniai afrodiziakai
Aktualu
Maisto produktai: kurie mus gali atvėsinti, o kurie – ir sušildyti?
Aktualu
Pasišildykime: patiekalai, pagardinti kariu
Daugiau