Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Arbūzas
Gyvenimo būdas
Nenoriai geriate vandenį? Dietologė atsakė, ką turėtumėte valgyti per karščius
Gyvenimo būdas
Penkios idėjos vasaros desertams: ingredientas – arbūzas
Aktualu
Arbūzų dieta: net tik padeda lengvai numesti svorio, bet ir išvalo organizmą
Aktualu
Gėrimai su vaisiais
Aktualu
Neįprasta šalta sriuba
Aktualu
Gaivūs arbūziniai ledai
Aktualu
Stalo etiketas: kaip valgyti vaisius ir daržoves
Aktualu
Pusryčiai: ką patartina valgyti, o ko – ne
Aktualu
10 įdomių faktų apie arbūzus: nuo kokių ligų saugo? Receptai
Aktualu
10 produktų, kurie sudegina daugiau kalorijų nei patys turi
Aktualu
Neigiamo kaloringumo produktai: įtraukite į meniu ir lieknėkite
Aktualu
Gaivūs patiekalai iš arbūzų: salotos, sriuba, šerbetas, džemas
Aktualu
Greitas būdas paruošti arbūzinį gėrimą
Aktualu
Belsti, uostyti ar pasikliauti likimu: kaip išsirinkti prinokusį vaisių
Aktualu
Gaiviai vakarienei – skanėstai iš arbūzų
Aktualu
Nuo figų iki arbūzų – visa Europa ant lietuviško stalo
Aktualu
Kaip išsirinkti tobulai prinokusius vaisius ir daržoves
Aktualu
Desertai grilyje: 5 kulinarės receptai smaguriams
Aktualu
Lietuviškų arbūzų veisėja Vita Nedzveckaitė: „Jei auginate agurkus, užsiauginsite ir arbūzų“
Aktualu
Taiklus vasaros testas: renkiesi arbūzą ar melioną?
Gyvenimo būdas
8 keisti dalykai, žadinantys moterų norą mylėtis
Aktualu
Inkstams naudingi produktai
Aktualu
Virtuvės įdomybės: brangiausi maisto produktai pasaulyje
Aktualu
Patiekalai iš arbūzų. Kai norisi ko nors gaivaus…
Aktualu
Kulinarijos pamokėlė: ruošiame granitą