Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
„Mėsos ekspertai“
Gyvenimo būdas
Traški, kvapni ir su charakteriu: universalioji šoninė gardina įvairius patiekalus
Gyvenimo būdas
Kepsnio sėkmė priklauso nuo marinato: kokius skonius ir ingredientus pasirinkti?
Gyvenimo būdas
Grilio naujienos – didžiausiems gurmanams: marinuoti kepsniai, šašlykai ir šonkauliukai
Gyvenimo būdas
Kaip iškepti tobulus šašlykus: puikaus skonio paslaptis ir kokių klaidų nedaryti
Gyvenimo būdas
Gardžiausių šašlykų konkursas: siųsk receptą ir laimėk net 5 kg šašlykų!
Gyvenimo būdas
Geriausia iš geriausių – kiaulienos išpjova: kaip paruošti, kad tirptų burnoje
Gyvenimo būdas
Geriausi iš geriausių: 5 laiko patikrinti jautienos receptai iš viso pasaulio
Gyvenimo būdas
Kaip pagaminti jautieną skaniai ir be klaidų
Gyvenimo būdas
Jautienos kepsnys – kaip restorane! Kviečiame dalintis savo receptais!
Gyvenimo būdas
Kaip susikalbėti su didkepsniu – ką reiškia paslaptingi žodžiai „rare“ ir „medium“
Gyvenimo būdas
Pagrindiniai veikėjai virtuvėje: nugarinė, antrekotas, kumpis – kokius vaidmenis jie atlieka?
Gyvenimo būdas
Jautienos patiekalų pradžiamokslis – ką žinoti naujokams, kad visada pasisektų
Gyvenimo būdas
TOP 5 pasiūlymai greitiems pietums iš maltos mėsos
Gyvenimo būdas
Griauname mitus apie šaltieną: tikrai nesunku išvirti, o nauda – didžiulė
Gyvenimo būdas
Mėsininkas atskleidė, kuo skiriasi malta mėsa ir faršas: kas sveikiau, iš ko greičiau pagaminsite
Gyvenimo būdas
Mėsos atsargos šaldiklyje: kokių klaidų nedaryti?
Gyvenimo būdas
Akcijos skatina būti sumaniais ir praktiškais: nusipirkę daugiau mėsos, tinkamai ją paruoškite
Gyvenimo būdas
Eksperto patarimai, kaip atskirti šviežią mėsą nuo pastovėjusios ir kaip ją laikyti namuose
Gyvenimo būdas
Gardžiau nebūna: įdarytas vyniotinis, sultingas kumpis ar minkštučiai šonkauliai – panaudokite visas kiaulienos dalis
Gyvenimo būdas
Konkursas „Gardžiausias kiaulienos patiekalas Velykų stalui“
Gyvenimo būdas
Ekspertai negaili pagyrų kiaulienai: gausu maistinių medžiagų, tačiau labai svarbu šviežumas