Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Pietūs
Gyvenimo būdas
Patiekalų su malta kiauliena gidas: nuo Kėdainių blynų iki Meksikos
Gyvenimo būdas
Brangu valgyti kavinėje? Idėjos pietums biure: perpus pigiau ir daug skaniau
Gyvenimo būdas
Patarimai, ką verta turėti virtuvės spintelėse: visuomet pasigaminsite pigų patiekalą
Aktualu
Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle
Gyvenimo būdas
D.Praspaliauskas rekomenduoja: greitiems pietums – makaronai su kiaulienos išpjova
Gyvenimo būdas
„Pietų pertraukos“ tinklaraštininkė Roberta: „Vilniuje dienos pietums gali gauti ir aštuonkojį“
Aktualu
Šefo Aurimo Petriko tailandietiški ryžiai ananase egzotiškiems pietums
Aktualu
Valgome namuose: sočios Alfo Ivanausko salotos, kurios tiks ir pietums
Gyvenimo būdas
Tinklaraštininkės pietūs „Hooters“ – išskirtinai vyriškoje kompanijoje
Gyvenimo būdas
Tinklaraštininkė apie įžymybių pamėgtą restoraną: „Atsižvelgiant į kainas, vandeniu galėtų ir pavaišinti“
Gyvenimo būdas
Žinomame restorane tinklaraštininkė pietavo viena: ar vieta pamiršta be reikalo?
Aktualu
Atsibodo valgyti įprastai? Keisčiausi pasaulio restoranai jus nustebins
Gyvenimo būdas
Dienos pietūs Antakalnyje: viskas, ką reikia žinoti apie maisto kokybę ir kainas
Aktualu
Greitai paruošiamos avižinės košės tinka 9 iš 10 dietų
Aktualu
Gimtadienį švenčiantis Romas Zakarevičius: „Svarbiausia turėti optimizmo“
Aktualu
Kaip maisto ruošimą paversti atgaiva sielai?
Aktualu
7 „Instagram“ profiliai, kurie padės pasisemti sveiko maisto idėjų
Aktualu
Vaikų dienos vaišės
Aktualu
Verdame barščius
Aktualu
Sekmadienio pietums – blynai
Aktualu
Įvairesnės salotos ant jūsų stalo – ir sveikiau, ir skaniau
Gyvenimo būdas
Virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius: „Deja, vis daugiau dėmesio skiriama ne patiekalo skoniui, bet išvaizdai“
Aktualu
Per liesa! Kaip priaugti svorio?
Aktualu
Šeštadienį pamirškite mėsą!
Aktualu
Nauji metai – nauji iššūkiai. Į kokius sveikus įpročius rekomenduojama susitelkti?
Aktualu
Savaitgalio valgiaraštis: ryškūs skoniai ir spalvingi patiekalai
Aktualu
Situacija: užkandžiai keičia pietus. Ką apie tai mano dietologai?