Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
„Žmonės 1000“
Gyvenimo būdas
Dainininkas Vaidas Baumila: „Ne mūzų ieškoti reikia, o dirbti“
Žurnalo „Žmonės“ 1000-ojo numerio šventė
Gyvenimo būdas
D.Belickaitė į šventę atvyko su sese: apie planus dėl antro vaiko, grįžimo į TV ir figūros paslaptį
Viršelio istorija
Giedrius Savickas: „Per darbus pamiršau pagrindinį savo vaidmenį – gyvenimą“
Gyvenimo būdas
Ugnė Siparė: „Žmonės išgarsėja per 5 minutes, bet dažniausiai toje viršūnėje ir būna 5 minutes“
Gyvenimo būdas
R.Mackevičius – apie svarbiausią karjeros lūžį: „Pradėjau stengtis ne dėl savęs, o dėl vaikų“
Viršelio istorija
Beata Nicholson: „Ne kurti instagraminį paveikslą, o gyventi savo gyvenimą – man prioritetas“
Viršelio istorija
Andrius Mamontovas – apie šeimą: „Žmogų turėtų žeisti, jei juo domisi tik dėl giminystės ryšių“
Viršelio istorija
Jurgita Jurkutė-Širvaitė: „Džiaugiuosi, kad siekiau daugiau nei būti vien „Mis Lietuva“
Viršelio istorija
Ramunė Piekautaitė: „Talentas – tai 99 procentai darbo“
Viršelio istorija
Grupė „69 danguje”: „Jei nori ilgai išlikti drauge, reikia šiek tiek pasistengti“
Viršelio istorija
Tūkstantasis žurnalo „Žmonės“ numeris atšvęstas su didžiuliu būriu draugais tapusių herojų
Viršelio istorija
Arūnas Valinskas: „Gyvenime būkime karštakošiai, nes atšalę spėsime pabūti po mirties“
Gyvenimo būdas
Jonas Nainys – apie karjerą ir sunkumus: „Man niekas nebuvo paduota ant lėkštutės“
Aktualu
Po išpažinties apie sūnaus diagnozę Katažina pasirodė „Žmonės“ šventėje: „Esu pakylėta“
Aktualu
Edita Mildažytė – apie ikonas ir vyrų dėmesį: „Nesupratau, kad esu graži“
Aktualu
„Eurovizijos“ atrankų dalyvė Rūta MUR pristatė mylimąją: „Užtrukau, kol suradau tinkamą žmogų“
Aktualu
Agnės Jagelavičiūtės pagerbimas „Žmonės“ renginyje: įgarsinta ir aštriausia jos frazė
Aktualu
„Žmonių“ šventėje – M.Stonkus ir G.Glemžaitė: apie naują patirtį ir planą, aplenkusį vestuves
Aktualu
Ypatingas žurnalo „Žmonės“ vakaras: 1000-ojo viršelio proga subūrė išskirtinius svečius