Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
ŽMONĖS 20 metų
Muzika
Anksti ligos palaužtas: Rolandas Janavičius iki paskutinės dienos neprarado optimizmo
Gyvenimo būdas
Renata ir Deivis Norvilai: „Anksčiau buvo daugiau tikrumo“
Aktualu
Violeta Tarasovienė – apie viešumą ir klaidingas žmonių nuomones: „Girdėjau, kad esu arogantiška“
Aktualu
Oskaras Koršunovas: „Jaunystėje turėjau aiškią nuojautą, kad ateityje manęs kažkas laukia“
Aktualu
Asta Valentaitė: „Laimė mėgsta tylą, kad ir kaip banaliai beskambėtų“
Aktualu
Vytautas Kernagis – menininkas, kuris nebijojo mirties
Aktualu
Beata Nicholson – apie pirmąjį savo „Žmonių“ viršelį: „Tik nesakykit, kad nepasikeičiau“
Gyvenimo būdas
Su Edita Mildažyte sulyginta Karolina Meschino: „Tėvai ir draugai sekundei sumišo“
Aktualu
Nuogai atviras Agnės Jagelavičiūtės interviu: „Gyvenime padariau viską, ko sakiau nedarysianti“
Aktualu
Živilė Vaškytė – apie žinomumą: „Dažnas pamiršta, kad paskui sėkmę atšliauš ir jos uodega“
Aktualu
Jurga Ivanauskaitė: atsidūrusi arti mirties suvokė – išeidama prisimins ne karjeros vingius
Aktualu
Erika Vitulskienė – apie viršelių iššūkius ir žinomumą: „Vaikai klausia, kodėl visi pažįsta jų tėtį“
Aktualu
Edita Mildažytė: „Gyvenimą aš ir toliau kabinu pilnu šaukštu“
Gyvenimo būdas
Nostalgijai pasidavę žinomi žmonės išbandė neįprastą kokteilį: receptas – iš 2000-ųjų žurnalo „Žmonės“
Gyvenimo būdas
Jurgita Tvarijonaitė – apie drąsą ir populiarumą: „Buvau subrendusi, nenusišnekėdavau“
Aktualu
Žurnalui ŽMONĖS – 20 metų. Kaip žurnalas keitėsi, bet liko nepakeičiamas?
Aktualu
Pirmojo žurnalo „Žmonės“ veidas – pramuštgalvis žilstančiais smilkiniais Aras Vėberis
Aktualu
Atvira Džordanos išpažintis: „Kaip norėčiau sustabdyti tą Džordaną prieš 20 metų!“
Aktualu
Kokį seniausią žurnalo ŽMONĖS numerį turite? Pasidalinkite ir laimėkite
Aktualu
Vytautas Šapranauskas: kiti jį matė tokį, kokį norėjo matyti, o jis mėgo vienatvę, buvo be galo jautrus