Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Liutauro virtuvė
Aktualu
Liutauras Čeprackas pristato: „Ėriuko sėklidės – gurmaniškas maistas“
Aktualu
Gaminame su Liutauru: sveika ir greita žiedinių kopūstų sriuba
Aktualu
Vakarienė su Liutauru: uogų sriuba su rikotos leistinukais
Aktualu
Liutauras Čeprackas pristato: labai gardi lašišų sriuba
Aktualu
Liutauras Čeprackas pataria, kaip ruošti jaučio širdį
Aktualu
Liutauras Čeprackas improvizuoja subproduktų tema
Aktualu
Gaminame su Liutauru Čepracku: obuolių pyragas „Tarte Tatin“
Aktualu
Gaminame su L. Čepracku: D’Artanjano laikų „Gaskonų pyragas“
Aktualu
Liutauras Čeprackas pristato: prancūziškas klafutis
Aktualu
Liutauras Čeprackas pristato: burokėlių rizotas
Aktualu
Gaminame su Liutauru Čepracku: gardus ryžių pudingas
Aktualu
Liutauras Čeprackas pataria: kaip taisyklingai virti ryžius
Aktualu
Vakarienė su Liutauru Čepracku: makaronų salotos su moliūgais
Aktualu
Liutauras Čeprackas pristato: „FIDEUA. Paelija iš vermišelių“
Aktualu
Gaminame su Liutauru Čepracku: pikantiškos salotos su makaronais
Aktualu
Gaminame su Liutauru Čepracku: netradicinis šokoladinis biskvitas
Aktualu
Liutauras Čeprackas apie santykius su Asta Stašaityte-Masalskiene: „Dar negyvename kartu, bet laikas parodys...“
Aktualu
Gaminame su Liutauru Čepracku: šokoladiniai putėsiai
Aktualu
Liutauras Čeprackas pristato: „5 minučių“ šokoladinis pyragas
Aktualu
Liutauras Čeprackas pristato: kepta višta su medumi gardintomis daržovėmis
Aktualu
Vakarienė su Liutauru Čepracku: vištienos sultinys su makaronais
Aktualu
Liutauras Čeprackas pataria, kaip iškepti skanią ir sultingą vištą
Aktualu
Gaminame su Liutauru Čepracku: vokiškas blynas
Aktualu
Svečiuose virtuvės šefas Liutauras Čeprackas: mokomės išvirti tobulą kiaušinį